Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMAČKI KUP

Navijači Borussije zasuli travnjak teniskim lopticama u znak protesta

Borussia Dortmund
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.02.2016.
u 23:15

Bayer i Borussia pobijedili su po 3-1 i plasirali se u polufinale Kupa

Nogometaši Werdera iz Bremena postali su prvi polufinalisti njemačkog Kupa pobijedivši na gostovanju u Leverkusenu domaći Bayer s 3-1. U drugom ogledu je identičnim rezultatom kao gost slavila Borussia Dortmund protiv Stuttgarta.

Bayer je poveo u 22. minuti pogotkom Meksikanca Chicharita iz kaznenog udarca, ali već do poluvremena gosti iz Bremena su preokrenuli rezultat. U 31. minuti izjednačio je Argentinac Santiago Garcia, a 11 minuta poslije Peruanac Claudio Pizzaro bio je precizan s 11 metara. Kazneni udarac skrivio je Wendel koji je zbog toga i isključen.

Domaći su svim silama i s igračem manje pokušavali doći do izjednačenja, a onda je u 82. minuti Austrijanac Florian Grillitsch postavio konačnih 3-1 za Werder.

U sastavu Bayera nije bilo hrvatskih nogometaša Tina Jedvaja i vratara Darija Krešića, koji su cijeli meč odgledali s klupe za pričuvne igrače.

Što se druge utakmice tiče u petoj minuti Reus je doveo Borussiju u vodstvo, izjednačio je u 21. Rupp da bi najbolji strijelac kluba i prvenstva Aubameyang vratio vodstvo gostima u 31. minuti. Konačnih 3-1 postavio je u 90. Mkhitaryan.

Inače, vrijedi spomenuti da su navijači Borussije zasuli travnjak teniskim lopticama u znak protesta protiv preskupih cijena ulaznica. Najjeftinija karta za stajanje na ovoj utakmici je bila 19,50 eura, a za sjedeća mjesta 38,50 eura. To je dvostruko više nego inače. Otuda i teniske loptice, smatraju to 'reketom'.

>> Borussia Dortmund uvjerljiva, Aubameyang najuspješniji napadač 'liga petice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije