Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpora palestini

Navijači BiH šokirali sramotnim skandiranjem u centru Beča

BiH
Foto: Youtube Screenshot
02.04.2015.
u 10:46

Pridružili su se prosvjedu Palestinaca, uzeli im zastave te uzvikivali: – Ubij, ubij Židove!

BiH je u Beču odigrala prijateljsku utakmicu s Austrijom (1:1) i to pred 50 tisuća gledatelja od kojih je čak 20 tisuća podržavalo zmajeve. Gostujući navijači priredili su sjajnu atmosferu već uoči utakmice na ulicama glavnog grada Austrije, no njih stotinjak osramotilo se neprimjerenim skandiranjem.

Oni su se, naime, u centru grada pridružili prosvjedu Palestinaca, uzeli im zastave te uzvikivali:

– Ubij, ubij Židove!

Neke navijačke skupine iz BiH i prije su na stadionima isticale transparente kojima su pružale potporu Palestini u borbi s Izraelom.

>>Pogledajte kako je Džeko žestoko napao Austrijanca Dragovića

Komentara 13

DU
Deleted user
11:55 02.04.2015.

ISIL-ovci..... Puna ih je BiH. Spavaju dok ih neki od mujezina ne probude i narede džihad. Totalna blokada HRT-a i drugih medija u HR kad su u pitanju vijesti o bh muslimanima, stradanjima i ugnjetavanju Hrvata u BiH, kad tadad obit će se Hrvatskoj o glavu.

NT
ntravnik
19:22 02.04.2015.

ajte u palestinu,ako vam nevelja katolicka zemlja ausrtija....ZIVIO IZRAEL....

DI
Diosiario
19:23 02.04.2015.

Živio Izrael!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije