Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat odlazi

Navijači Bešiktaša dirnuli Slavena Bilića: To je bilo jako lijepo!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.05.2015.
u 23:28

- Bio sam sretan što su mi navijači skandirali, lijepo se oprostiti na takav način, ali meni je svaka minuta u ovom klubu bila lijepa

Nogometaši Bešiktaša u posljednjoj utakmici ove sezone pobijedili su u Ankari Genclebirligi sa 2:1. Tosun je u 42. minuti doveo Bilićevu momčad u vodstvo, a Özyakup je u 83. povisio na 2.0. U sudačkoj nadoknadi smanjio je Bülbül.

Hrvatskom strategu ovo je bila zadnja utakmica na klupi ovog turskog kluba, a navijali su ga ispratili ovacijama.

- Bio je to lijep način na koji smo završili sezonu. Ponosan sam na svoju momčad i na obavljen posao ovdje, ovaj će klub uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Žao mi je što nismo postali prvaci, dali smo sve od sebe. Nažalost, nije bilo dovoljno, rekao je Bilić pa dodao:

- Bio sam sretan što su mi navijači skandirali, lijepo se oprostiti na takav način, ali meni je svaka minuta u ovom klubu bila lijepa, zaključio je hrvatski stručnjak kojemu su skandirali na stadionu, ali i na parkiralištu nakon susreta.

>>Demba Ba: Bilić je dobar izbor za trenera West Hama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije