Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ugovor

Naš kapetan u Realu zarađuje čak sedam milijuna eura godišnje

Luka Modrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
07.12.2016.
u 11:48

Luka je u Real Madrid došao 2012. godine iz Tottenhama, u transferu teškom 30 milijuna eura

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 31-godišnji Luka Modrić u listopadu ove godine potpisao je novi ugovor s madridskim Realom koji mu, nagađalo se tada, jamči godišnju zaradu od sedam milijuna eura, ne računajući prihode od marketinga i sponzora, s kojima bi njegova zarada mogla dosegnuti vrtoglavih desetak milijuna eura.

Luka je u Real Madrid došao 2012. godine iz Tottenhama, u transferu teškom 30 milijuna eura.

Doveo ga je tadašnji trener Real Madrida José Mourinho, a taj prvi ugovor potpisao je na pet godina, uz godišnju zaradu od četiri milijuna eura. Prvo Modrićevo poboljšanje ugovora stiglo je 2014. godine kada mu je plaća narasla za milijun i pol eura.

Nakon posljednjega potpisa s Realom, 19. listopada 2016. godine Modrić se zavjetovao da će karijeru završiti u najvećemu svjetskom klubu.

Hoće li mu najnoviji problemi sa zakonom u Španjolskoj možda poremetiti planove?

Komentara 3

Avatar Oneill
Oneill
16:26 07.12.2016.

O novcima se ne priča a i ne piše ali ako taj novac zarađuje onda bih prigovorio kad znam da Rolando oko 20 mio. ima zaradu onda ne može da Mondrić bude jedan od najboljih igrača u Realu.

ON
ON
17:06 07.12.2016.

Nedavno sam citao da Toni Kros u Realu zaraduje 20 miliona.Ako je to istina tada je nas Luka potplacen.

FR
franjo
19:30 07.12.2016.

Koliko od toga dobije Mamić ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije