Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U očekivanju utorka

Naš Hajduk: Stekli smo dojam da imamo potporu političkih stranaka

Slaven Belupo - Hajduk
Marijan Susenj/PIXSELL
20.11.2014.
u 20:40

– Stekli smo dojam da imamo potporu svih – kazao je tajnik udruge Naš Hajduk Bojan Islamović.

Udruga Naš Hajduk na sjednici Gradskog vijeća Splita u utorak očekuje da će joj Grad na razdoblje od 25 godina prenijeti dio upravljačkih prava na ime biranja članova Nadzornog odbora.

Inače, i ovaj NO izabrao je Naš Hajduk. Predstavnici Našeg Hajduka predstavili su javnosti svoj model i uvjereni su da će se gradski vijećnici složiti s njihovim idejama.

– Stekli smo dojam da imamo potporu svih – kazao je tajnik udruge Naš Hajduk Bojan Islamović.

>> Lovre Kalinić: Stotinka je dovoljna da Messi promijeni stranu

>> Vršajević i Sušić spremni za veliki derbi, ali nema Caktaša

Komentara 8

Avatar mihic
mihic
22:51 20.11.2014.

Koja vesela družina, a koliko bi oni plaćali tu koncesiju? Koliko ja znam obični obrtnik privatnik plaća koncesiju za stekat u gradu, obični građani plaćaju parking tom gradu, obični ljudi plaćaju cestarineda bi se služili cestama. A ovi vi uzeli klub bez kune u džepu. Niste ni kupili dionice ajduka a sad pametuju. P.s. nijedno d.d. poduzeće nema udrugu koja u njoj nema svoj udjel a da bira upravu. Hajduk već 3 godine posluje ilegalno i protuzakonito.

DO
dodotatino
20:48 20.11.2014.

I tako udruga upravlja sa d.d.. Privatizacija na hrvatski način

SA
sport aš
09:00 21.11.2014.

uvijek ćete imati podršku crvenih političara, vidi se to i po napadima precednika države na HNS i uvijeno davanje podrške huliganima koji su htjeli trajno prekinuti utakmicu na san siru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije