Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijelazni rok

Napoli kvari posao Biliću, Inter dovodi Teveza

Slaven Bilić
Foto: Reuters
1/4
23.07.2016.
u 11:49

Premda se Bilić nada kako će Bacca završiti u Londonu, talijanski mediji tvrde kako će Kolumbijac odbiti Bilićeve 'čekičare' jer želi igrati u Ligi prvaka.

Talijanski prvoligaš Napoli uključio se u 'lov' na napadača Milana Kolumbijca Carlosa Baccu za čije usluge je zainteresiran i engleski premierligaš West Ham.

West Ham i Milan su postigli dogovor oko odštete za Baccu, a Kolumbijac je dobio rok od 48 sati da se izjasni želi li karijeru nastaviti u Londonu. Prema pisanju engleskih medija odšteta iznosi 25 milijuna eura. Međutim, Napoli je za Baccu ponudio 20 milijuna eura i veznjaka Omara el Kaddourija.

Premda se Bilić nada kako će Bacca završiti u Londonu, talijanski mediji tvrde kako će Kolumbijac odbiti Bilićeve 'čekičare' jer želi igrati u Ligi prvaka. U Napoliju Kolumbijca vide kao zamjenu za Gonzala Higuaina ili za Manola Gabbiadinija jer je gotovo sigurno da će jedan od njih dvojice napustiti grad podno Vezuva. Bacca je od 2015. član Milana, a prošle sezone je u 42 nastupa zabio 20 golova. 

Na 'čizmi' se sve glasnije spominje i povratak Carlosa Teveza u Serie A. Ali ne u redove Juventusa, čiji je član bio dvije sezone, već u Inter. Tevez od 2015. igra za Boca Juniorse, ali argentinski velikan više ne može pratiti njegove visoke financijske zahtjeve i Tevez napušta 'La Bomboneru'. Novi kineski vlasnici Intera navodno su već stupili u kontakt s njegovim menadžerima Kiom Joorabchianom i Pinijem Zahavijem.  Tevez je tijekom karijere igrao i za Corinthians, West Ham, Manchester United i City.

Komentara 1

MA
mamunamegalo
14:34 23.07.2016.

ma koji Bilic ko bi još igrao za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije