Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ HRVATA

Napoli i Genoa remizirali, golčina Fernandeza spasila Fiorentinu

Higuain
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.02.2014.
u 23:54

Napoli je poveo pogotkom Higuaina u 18. minuti, no remi gostima donio je Calaio šest minuta prije kraja

Napoli je u posljednjoj utakmici 25. kola talijanskog prvenstvo odigrao 1:1 protiv Genoe, dok je susret Parme i Fiorentine prije toga završio 2:2.

Napoli je poveo pogotkom Higuaina u 18. minuti, no remi gostima donio je Calaio šest minuta prije kraja. Kod domaćina je Josip Radošević bio na klupi, dok kod Genoe Šime Vrsaljko nije konkurirao za utakmicu.

Parma je u susretu s Fiorentinom dva puta vodila golovima Cassana (39.) i Amaurija (51., 11m), ali su se gosti oba puta uspjeli vratiti. Posebno je lijep bio gol Fernandeza u 85. minuti za konačnih 2:2. Marijan Ćorić je bio na klupi, a Ante Rebić nije bio u zapisniku Fiorentine.

Hull bez Jelavića u četvrtfinale FA kupa

Hull City je u ponovljenoj utakmici s 2:1 svladao Brighton & Hove Albion i prošao u četvrtfinale FA kupa. Golove za Hull su postigli Davies i Koren, dok hrvatski napadač Nikica Jelavić nema pravo nastupa u ovom natjecanju.

>> Kovačiću pola sata u remiju Intera, Milan slavio kod Sampdorije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije