Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo priznanje

Nakon Uefe i Fifa nominirala Modrića za momčad godine!

Luka Modrić
Beatriz Guzman/UESyndication/PIXSELL
28.11.2014.
u 13:42

Momčad će biti u formaciji 3-4-3, a Fifa je već objavila imena vratara, braniča i veznjaka. Listu napadača objavit će 1. prosinca, a idealnu momčad 12. siječnja

Međunarodni nogometni sindikat (FIFPro) i krovna nogometna organizacija Fifa biraju nogometnu momčad godine, a danas su objavili imena kandidata za vezni red. Na popisu se našao i hrvatski nogometaš Luka Modrić kojemu je to novo veliko priznanje.

Luka je odigrao odličnu godinu, bio je jedan od predvodnika Reala u osvajanju Lige prvaka, nedavno je osvojio nagradu za najboljeg veznjaka španjolske lige, a za momčad godine nominirala ga je i Uefa. I dok će u Uefinu izboru sudjelovati čitatelji, u Fifinu izboru mogu sudjelovati svi profesionalni igrači. 

Momčad će biti u formaciji 3-4-3, a Fifa je već objavila imena vratara, braniča i veznjaka. Listu napadača objavit će 1. prosinca, a idealnu momčad 12. siječnja.

Kandidati u veznom redu: Luka Modrić (Hrvatska/Real), Xabi Alonso (Španjolska/Bayern), Angel Di Maria (Argentina/Manchester United), Cesc Fabregas (Španjolska/Chelsea), Eden Hazard (Belgija/Chelsea), Xavi Hernandez (Španjolska/Barcelona), Andres Iniesta (Španjolska/Barcelona), Toni Kroos (Njemačka/Real Madrid), Mesut Ozil (Njemačka/Arsenal), Andrea Pirlo (Italija/Juventus), Paul Pogba (Francuska/Juventus), James Rodriguez (Kolumbija/Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Njemačka/Bayern), Yaya Toure (Obala Bjelokosti/Manchester City) i Arturo Vidal (Čile/Juventus).

>>Modrić i Rakitić kandidati za Uefinu momčad godine!

>>Real Madrid izbacio križ s grba nakon što je potpisao ugovor s bankom iz Abu Dhabija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije