Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morali na testiranje

Nakon treninga dinamovce dočekala antidopinška agencija

Dinamo - Lokomotiva
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
02.12.2015.
u 00:53

Igrač Dinama Arijan Ademi bio je nedavno pozitivan na dopinškoj kontroli te je suspendiran na četiri godine, a modri su se žalili na tu odluku

Nogometaši Dinama u ponedjeljak su imali slobodan dan, a u utorak su već počele pripreme za utakmicu s Hajdukom. Zoran Mamić bavio se analizom sljedećeg protivnika pa su trening odradili njegovi pomoćnici Damir Krznar i Igor Cvitanović.

Nakon popodnevnog treninga nenajavljeno je došla antidopinška agencija, prozvala nekoliko igrača i odvela ih na testiranje.

Dinamo je u srijedu trebao igrati utakmicu Kupa protiv Intera, ali taj je susret odgođen kako bi se Dinamo pripremio za utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna koji dolazi samo nekoliko dana nakon velikog derbija.

Podsjetimo, igrač Dinama Arijan Ademi bio je nedavno pozitivan na dopinškoj kontroli te je suspendiran na četiri godine, a modri su se žalili na tu odluku.

>>Spas za Arijana Ademija u Četvrtoj ligi

Komentara 36

LI
LigaPrvaka
11:29 02.12.2015.

Najbolje bi bilo kad bi nogometni kmečavci našli izgovor da ne izađu na teren, bilo bi samo 3:0 ovako će biti bar 5:0.

LI
LigaPrvaka
11:19 02.12.2015.

Ha haha Zagreb se nije složio za odgodu utakmice a kmečavci optužuju hns i Dinamo, laži samo laži jadnog klubića, idemo svi na maximir, još jednu petardu kmečavcima darovat

LI
LigaPrvaka
09:07 02.12.2015.

Tko i kada je donio odluku da se poljud proglasi kulturnim dobrom RH, koji su to kriteriji, zaustavimo ovo, ne dajte svoj novac jami bez dna, školama bolnicama da ali ne hajduku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije