Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončan prelazak

De Bruyne, u najvišem transferu ovog ljeta, prešao u Manchester City!

Kevin De Bruyne
Foto: Manchester City Twitter
30.08.2015.
u 17:55

Prema Transfermarktu transfer se kreće oko 72 milijuna eura.

Belgijac Kevin De Bruyne potpisao je ugovor i postao igrač Manchester Cityja. Englezi, ali i njegov dosadašnji klub Wolfsburg, nisu javno obznanili iznos šestogodišnjeg ugovora, no ako se može vjerovati Transfermarktu on se kreće oko 72 milijuna eura. I to je najviši transfer ovog ljeta!

- Želim igrati na najvišoj razini i osvajati trofeje, nadam se da ćemo na kraju sezone svi biti zadovoljni - rekao je Belgijac za službenu stranicu građana.

Donedavni Perišićev suigrač peto je ovoljetno pojačanje Cityja, a prije njega su došli Sterling, Otamendi, Delph i Roberts.

U karijeri je još igrao za Genk, Chelsea i Werder. Zanimljivo kako je Otok dosad za njega bio mjesto nesreće jer se u dva navrata nije uspio nametnuti u Chelseaju pa ga je londonski klub, prije prodaje Wolfsburgu, slao na posudbe u Genk i Werder. Možda ovog puta bude treća sreća!

>>Najveći dan karijere omiškoga gusara Ivana Perišića

Komentara 3

MA
Majur
18:30 30.08.2015.

Pfff...i opet nećete osvojiti CL.Svaku godinu nabubaju stotine miliona eura(Bog te mazo) i prdnu....Nego,ako De Bruyne 75 mil eurića košta,znači li to da je 7.5 puta bolji od igrača koji 10mil eura košta?!

DH
dalibor.hren
19:59 30.08.2015.

Po čemu taj De Bruyne vrijedi 72.000.000,00 €? Koji su kriteriji??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije