Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donosi goal

Najveći Borussijini promašaji, među njima i jedan Hrvat

Ivan Perišić
APF/Pixsell
24.11.2014.
u 22:00

Iako su sadašnji navijači zadovoljni poslovanjem Jürgena Kloppa, njegovi prethodnici često su znali uzalud trošiti novac.

Borussia Dortmund nije uvijek bila uspješan trgovac. Iako su sadašnji navijači zadovoljni poslovanjem Jürgena Kloppa, njegovi prethodnici često su znali uzalud trošiti novac.

Koji su najveći Borussijini promašaji, a među njima je i jedan Hrvat, možete pročitati na portalu Goal.com.

>>Perišić asistirao Oliću i Bendtneru, Schalke prekinuo Wolfsburgov niz

Komentara 2

MI
mirko0410
09:24 25.11.2014.

Nije Dortmund otpisal Perišića ali on je htel igrati više, nije bilo strpljenja a posebno ga je smetalo kaj Greuskroitz igra prije nego on i to je največa greška od Klopa.Očito je Klopov ljubimac

SE
selfi
08:29 25.11.2014.

Sjećate se izjave od Kloppa? (Dortmundovog trenera) kad je dao izjavu "netrebaju mi igrači koji nenapreduju u nogometu" tada je Perišić bio 70% na klupi. Pa su ga prodali u Wolfsburg. Poslje je Dortmund doveo Kagawu! Dije je sad Perišić? A dije je Kagawa? E moj Klopp, i tebi će biti noga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije