Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVE I BARCA NAJSKUPLJI

Najjeftinije ulaznice u Ligi prvaka ima Dinamo. Ali ne zagrebački...

Dinamo Kijev
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.09.2016.
u 10:13

Ukrajinski Dinamo Kijev ima najjeftinije ulaznice za Ligu prvaka koje stoje samo četiri funte.

Talijanski prvak Juventus, koji večeras gostuje kod zagrebačkog Dinama u utakmici 2.kola Lige prvaka, ima najskuplje ulaznice za ovo elitno natjecanje i one stoje 39 funti, a odmah iza njega je s cijenom od 38 funti španjolski prvak Barcelona.  

Slijede ih engleski prvak Leicester City i Arsenal. Najniža cijena za ulaznice utakmica koje Arsenal igra u Ligi prvaka iznosi 37 funti, tvrdi kladionačrska tvrtka Spreadex. Najjeftinije ulaznice za Leicester City su 35 funti. 

Škotski Celtic (33 funti) ulaznice za Ligu prvaka naplaćuje skuplje od Real Madrida (30 funti), njemačkog prvaka Bayerna (26 funti) i Manchester Cityja (25 funti).

Ukrajinski Dinamo Kijev ima najjeftinije ulaznice za Ligu prvaka koje stoje samo četiri funte.

Prosječna najniža cijena za ulaznice za Ligu prvaka u grupnoj fazi iznosila je 26 funti.

>> Željko Sopić objasnio zašto je izbacio Ćorića iz momčadi Dinama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije