Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIST

Najbolji igrač Islanda: Protiv Hrvatske je sve moguće

Gylfi Sigurdsson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.11.2016.
u 19:50

- U Zagrebu nas očekuje teška utakmica. Hrvatska ima jednu od najboljih reprezentacija u Europi. U svojim redovima ima niz sjajnih igrača - kazao je Sigurdsson

Nakon što je ove sezone doživio niz razočaravajućih rezultata u dresu Swansea Cityja, jedan od najboljih islandskih nogometaša Gylfi Sigurdsson (27) nada se kako će protiv Hrvatske imati razloga za zadovoljstvo.

- U Zagrebu nas očekuje teška utakmica. Hrvatska ima jednu od najboljih reprezentacija u Europi. U svojim redovima ima niz sjajnih igrača - kazao je Sigurdsson za domaće medije. Sigurdsson od 2014. nosi dres Swansea Cityja. Velšani se trenutačno nalaze na 19. mjestu engleskog prvenstva sa svega pet bodova u prvih 11 kola.

Međutim, reprezentacija gura sjajno. Island se nakon tri kola skupine I kvalifikacija za SP 2018. godine nalazi na drugom mjestu sa sedam bodova koliko ima i vodeća Hrvatska, no vatreni imaju bolju razliku pogodaka. Za četvrtfinalista posljednjeg EP-a to je najbolje otvaranje nekih kvalifikacija i ne čudi što odabranici izbornika Heimira Hallgrimssona u Zagreb dolaze s mnogo optimizma.

- Za nas je to iznimno važna utakmica. Mnogo bi nam značio pozitivan rezultat. Ako odigramo najbolje što znamo, sve je moguće - dodao je islandski veznjak.

S mnogo optimizma utakmicu u Zagrebu dočekuje i branič Fulhama Ragnar Sigurdsson.

- Gostovanje u Hrvatskoj bit će pravi ispit, no vjerujem da možemo napraviti veliku stvar. Sve se promijenilo. Sada u utakmice ulazimo razmišljajući o pobjedi. Dobar je to osjećaj - kazao je dodavši: 

- Hrvatska ima poznatije igrače i velike zvijezde, ali imamo izgleda.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebook

Komentara 3

CR
Cruise
20:11 09.11.2016.

kad je tekma??

ĆU
ćuprija
20:36 09.11.2016.

moguće je samo 2-3 razlike za Hrvatsku ..... u booooj u boooj

DU
Deleted user
12:59 10.11.2016.

"Sve je moguce"Ali je najveca mogucnost,da mi s 3:0 zavrsimo "prvih" 90 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije