Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija privođenja

Nagađalo se da će doći na Breganu ili Trnovec, no Mamići su izabrali Goričan

Zdravko Mamić i Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
04.07.2015.
u 14:50

Zanimljivo je da su za ulazak u Sloveniju prije nekoliko dana korostili prijelaz Mursko Središće, a njihova majka i supruga Zorana Mamića vraćale su se u petak iz Moravskih toplica preko prijelaza Trnovec.

Braća Mamić pojavila su se na graničnom prijelazu Goričan 2, smještenom na autocesti Goričan - Zagreb, oko 12.15 sati. Uhićeni su i zadržani na prijelazu do otprilike 14 sati, kad su, prema neslužbenim informacijama, u pratnji policije krenuli prema Zagrebu.

Nagađalo se da će granicu prijeći na hrvatsko-slovenskim prijelazima u Trnovcu ili Bregani, no izabrali su prijelaz između Mađarske i Hrvatske, što znači da su prvo iz Moravskih Toplica preko Murske Sobote otputovali u Mađarsku. Granični prijelaz Goričan 2 izabrali su vjerojatno kako bi izbjegli kamere, a i zbog autoceste kojom bi im od Goričana do Zagreba trebalo manje od sat vremena. Zanimljivo je da su za ulazak u Sloveniju prije nekoliko dana korostili prijelaz Mursko Središće, a njihova majka i supruga Zorana Mamića vraćale su se u petak iz Moravskih toplica preko prijelaza Trnovec.

>>Braća Zoran i Zdravko Mamić privedena na graničnom prijelazu!

>>Mamići izbjegli novinare i otišli kroz podzemnu garažu

>>Igrači gledali Otvoreno i smijali se gazdi Mamiću

Komentara 14

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
15:00 04.07.2015.

Partija ne voli one koji ne misle kao partija. U partiji svi jednako misle, što znači da nitko ne misli. Da su dali milijune partiji, korumpirane drugarice i drugovi bi ih štitili kao što štite svoje korumpirane kadrove.

SV
svzabec
15:21 04.07.2015.

Milanović je uspostavio diktaturu, drži medije pod kontrolom, anketarske agencije i represivni aparat, ovo nije normalno što se događa u Hrvatskoj. Ovo će biti veliki test za medije i partiju uoči izbora da vide koliko mogu utjecati svojim lažima i manipulacijama na Hrvatsku javnost. Ako Milanović izgubi, gube svi oni koji su svrstalu uz njega.

DU
Deleted user
15:10 04.07.2015.

Jaka vijest! VL postajr gori od Jutarnjrg!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije