Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna runda Futsal Cupa

Nacional doznao protivnike, u Zagrebu će igrati protiv europskog prvaka

03.10.2016., Zagreb -  Trening futsal kluba Nacional u sportskom centru Lucko. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
21.10.2016.
u 15:17

Nacional će turnir otvoriti 23. studenog (18 sati) utakmicom protiv Hamburga, dan poslije (20.30 sati) hrvatski će prvak odmjeriti snage s azerbajdžanskim Arazom, a 26. studenoga (20.30 sati) ga čeka dvoboj s europskim prvakom Jugrom.

Momčad zagrebačkog Nacionala će na turniru skupine 2 Elitne runde Futsal Cupa, kojem će biti domaćin od 23. do 26. studenoga, za suparnike imati aktualnog europskog prvaka Jugru Jugorsk iz Rusije, Araz Naxcivan iz Azerbajdžana i Hamburg Panthers iz Njemačke, odlučeno je ždrijebom u sjedištu UEFA-e u Nyonu. 

Nacional će turnir otvoriti 23. studenog (18 sati) utakmicom protiv Hamburga, dan poslije (20.30 sati) hrvatski će prvak odmjeriti snage s azerbajdžanskim Arazom, a 26. studenoga (20.30 sati) ga čeka dvoboj s europskim prvakom Jugrom.

Sve utakmice igrat će se u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova koji će za taj događaj imati kapacitet od 3100 mjesta.

Domaćin skupine 1 je kazahstanski Kairat Almaty, a osim njega nastupit će Nikars Riga iz Latvije, Real Rieti iz Italije i FC Feniks iz Kosova.

Skupina 3 igrat će se u Mariboru, a uz slovenskog prvaka Brezje igrat će španjolski Inter FS, Ekonomac Kragujevac iz Srbije i češki Chrudim.

Utakmice turnira skupine 4 igrat će se u Lisabonu, a uz domaći Sporting nastupit će Dinamo Moskva iz Rusije, mađarski Eto Gyor i rumunjski Targu Mures.

Samo će pobjednici svakog od turnira izboriti mjesto na završnom turniru četiri najbolje momčadi Starog kontinenta, koji će biti održan u travnju sljedeće godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije