Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP HRVATSKE

Fanatična atmosfera nije bila dovoljna, Nacional 'demolirao' Dinamo

Futsal Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
28.01.2015.
u 23:37

Bilo je 8:2 za prvoplasiranu momčad prve lige, a sjajni Kocić je zabio četiri gola. Za mjesec dana igra se uzvrat

Futsal Dinamo nije imao šanse u osmini Kupa protiv favorita za osvajanje tog natjecanja i hrvatskog prvenstva - Nacionala. Završilo je 8:2 za prvoligašku momčad, a ono što može tješiti domaćine jest sad već tradicionalno sjajna atmosfera koju su napravili u Draženovom domu glasni Bad Blue Boysi.

Skupilo ih se oko 2500 i pjesmom pokušalo nadoknaditi očitu razliku u kvaliteti, ali ona je ipak bila prevelika, nije se sve poklopilo kao protiv Alumnusa (4:3).

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Jednostavno nije bilo rješenja za sjajne pojedince u redovima Nacional, koji čine i odličan kolektiv. Srbijanski reprezentativac Kocić zabio je četiri pogotka i zasluženo dobio ovacije tribina. Nakon njega su se među strijelce pridodali Grbeša i Novak s po dva pogotka. Za Dinamo je zabio Kubović.

No tu nije kraj, za mjesec dana se igra i uzvratna utakmica, ali ona će biti formalnost, Nacional sasvim sigurno putuje u četvrtfinale. Ipak, za Futsal Dinamo je ovo odlična prilika vidjeti kakvi ga protivnici čekaju dogodine u rangu više.

>> Futsal Dinamo priredio humanitarni spektal koji će se dugo pamtiti

Komentara 31

SE
senior
00:29 29.01.2015.

Poljanak, zašto tajiti, pa svima je jasno da su organizatori MNK Dinamo produkt jedne od zadnjih ideja propalog ministra Jovanovića i SDP-ea.

DU
Deleted user
00:02 29.01.2015.

Polako se pokazuje tko to stoji iza ove skupine BBB.

SA
santos008
06:08 29.01.2015.

''Torcida''-Nis i ''BBB''-Leskovac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije