Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA 10 MILIJUNA EURA

Na pomolu novi transfer: Pjacini agenti na razgovoru s čelnicima Intera

28.07.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica treceg pretkola Lige Prvaka, GNK Dinamo - FK Molde.Marko Pjaca .Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
27.11.2015.
u 15:14

Pretpostavlja se da je početka cijena s kojom će Talijani licitirati u Maksimiru 10 milijuna eura

Inter ne odustaje od Marka Pjace. Talijanski velikan prati ofenzivca Dinama, međutim službenu ponudu zasad na adresu modrih nisu poslali.

Pretpostavlja se da je početna cijena s kojom će Talijani licitirati u Maksimiru 10 milijuna eura, piše Goal.

A prije nego što krenu u pregovore s Dinamom, čelnici Intera će se sljedećeg tjedna u Milanu susresti s Pjacinim agentima. Razlog: žele imati sve pod kontrolom kada je u pitanju ofenzivac Dinama koji bi očito trebao biti sljedeći veliki posao na relaciji Milano – Zagreb.

>> Opširnije o Marku Pjaci pročitajte ovdje

>> Dinamo: Nije istina da će nam grad dati 35 milijuna kuna, toliko smo dobili u dvije godine

Komentara 8

MK
mksdk
16:08 27.11.2015.

Inter je kroz svoje poslovanje s Dinamom imao prilike vidjeti da roba koju dobije iz tog kluba nije škart, nego vrijedi uloženih novaca. Odnosno, imao je priliku uvjeriti se da mu se ne uvaljuje mačak u vreći. Takva iskustva imaju i drugi klubovi koji posluju sa Dinamom i stoga ne čudi da cijena Dinamovih igrača može postići vrijednost veću nego bi navijači to mogli i sami očekivati. Primjer Šimunivića to dokazuje. Čestitke upravi Dinama na ispravno vođenoj klupskoj politici koja je omogućila ovakvo dugoročno dobro poslovanje.

MK
mksdk
16:01 27.11.2015.

E moj Pjaca, da si u Hajduku, prodali bi te za barem 100.000 eura.

MA
...Marsijanac
16:43 27.11.2015.

Jos je prerano za Pjacin odlazak. Da ne prodje kao Kramaric.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije