Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLADIONIČARSKA NAJAVA

Na Nou Camp dolazi ofenzivna Celta

Lionel Messi (FC Barcelona) (2nd R), celebrates after scoring, during the Champions League soccer match between FC Barcelona and Ajax Amsterdam, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, tuesday october 21, 2014. Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
DPA/PIXSELL
01.11.2014.
u 00:30

Celta je u devet kola tek jednom izgubila i na visokom je 6. mjestu.

Nakon poraza u El Clasicu, Barca se brzo želi vratiti na pobjedničke staze, ali neće joj biti nimalo lagano, piše Goal.com.

Celta je u devet kola tek jednom izgubila i na visokom je 6. mjestu. Puno zabija, ima peti napad lige, a pri vrhu ljestvice strijelaca su Larrivey i Nolito, pakleni tandem. U gostima su ove sezone neporaženi, ali pogled u prošlost ih neće napuniti optimizmom jer su izgubili posljednja četiri gostovanja u Barceloni. Nedostajat će im tri bitna igrača, među njima i kapetan Oubina, ali sve trojice nema dulje vrijeme pa su se već naviknuli.

U subotu se očekuje službeni debi Luisa Suareza na Nou Campu i bit će zanimljivo vidjeti suradnju s Messijem i Neymarom protiv 'slabijih' momčadi. Prednost na strani Katalonaca je, osim kvalitete, i trener Luis Enrique koji je do svibnja, odnosno do kraja prošle sezone vodio baš Celtu pa poznaje apsolutno sve mane te momčadi.

>> Kladioničarske najave pratite na portalu Goal.com

>> Šahtaru nije pomogla ni ova bomba Srne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije