Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška subota

Muke po Mandžukiću: Dobio udarac u vrat pa 'proklizao' na stražnjicu

Mario mandžukić
NordPhoto/PIXSELL
23.11.2014.
u 14:30

Srećom ipak se ne radi o težoj ozljedi jer već je danas odradio trening.

Bila je to neugodna subota za hrvatskog napadača Marija Mandžukića. U utakmici protiv Malage, u kojoj je njegov Atletico Madrid pobijedio goste (3:1), a i Mandžo je sudjelovao u akciji kod drugog pogotka, igru je napustio u 57. minuti.

Nedugo prije tog trenutka dobio je neugodan udarac u vrat nakon čega se i nezgodno poskliznuo. Prilikom izlaska iz igre držao se za vrat, a bolan je bio i izraz njegova lica.

 

Srećom ipak nije riječ o težoj ozljedi jer već je danas odradio trening i konkurirat će za utakmicu s Olympiacosom u Ligi prvaka.

>>Atletico uvjerljiv protiv Malage, Mandžukiću 57 minuta

Komentara 1

DL
Drora Luz Homen
23:12 23.11.2014.

Nije tako jednostavno. On nije trenirao danas neko pravio posebne vježbe zbog svoje ozljede koji se zove na žpanjolskom CONTRATURA CERV IXA. To je neka ozljeda gornjeg djela kičme, t.j. vrat. Sve je počelo od ozljede na kraju tekme ume u Italji, on nije bio 100% odonda, ali vi znate njega, on uvijek hoće igrati. Jućer on je dobio još jedan udarac u glavi, otišao da tretira ozljedu sa liječnikom i poslije se vratio, ali ne zadugo. Odjednom je gubio snagu i pao na mokroj travi bez ijednog igrača u blizini. On je uspio sa naporom da se digne malo ' da sjedne na travi. Tražio je zamjenu, toliko netipićno za Mandžu. Stavili su mu kolar na vratu.. ne bih htjela bit u njegovom mjestu. On ne bi trebao vartiti igrati prije nego što potpuno ozdravi, inače može poslije imati goru ozljedu, kao što se ćesto dogodi. Šta još možemo reći?? ništa osim da mu želimo brzi i potpun oporavak. Nismo naviknuti biti njega da leži nemoćno na mokrom travnjaku , držeći za vrat. Ali i on je čovjek a ne superman, može se svakome dogoditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije