Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mandži 90 minuta

Bayern izbacio Arsenal i prošao u četvrtfinale, Atletico potopio Milan

Bayern - Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
11.03.2014.
u 22:40

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta, borio se i trudio, ali nije postigao pogodak

Nogometaši Bayerna prošli su u četvrtfinale Lige prvaka. Branitelj naslova u utakmicu s Arsenalom ušao je s prednošću od 2:0 iz prve utakmice i uspješno ju sačuvao u uzvratu.

Momčad Pepa Guardiole bila je dominantna od početka utakmice, pritisnula je Arsenal na svoju polovicu i kontrolirala susret. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, ali je Bayern imao čak šest prilika, a Arsenal samo jednu. Uz to, Bavarci su imali posjed lopte čak 67 posto.

Mandži 90 minuta

U 55. minuti Ribery je odlično prošao po desnoj strani i kao na pladnju poslužio Schweinsteigera, kojem nije bilo teško s nekoliko metara zabiti za vodstvo Bayerna. Činilo se tada da je to kraj, ali Arsenal je samo dvije minute kasnije uzvratio i zabio za 1:1. Podolski je ukrao loptu Lahmu i zakucao ju u gol, iako se čini kako je malo odgurnuo Lahma.

Do kraja susreta ponovno je Bayern zagospodario terenom i mirno priveo utakmicu kraju. Štoviše, u sudačkoj nadoknadi imao je priliku pobijediti i u uzvratu jer je Robben izborio jedanaesterac, ali Fabianski je obranio udarac Mülleru. Zanimljivo, lopta se zaustavila na samoj gol-liniji!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta, borio se i trudio, ali nije postigao pogodak. Imao je nekoliko pokušaja, a najveću priliku imao je u 69. minuti, ali je loše štopao loptu pa mu ju je Fabianski uzeo.

Atletico razbio Milan

U drugoj utakmici igranoj večeras Atletico se lako obračunao s Milanom i pobijedio 4:1. Madridska momčad povela je već u trećoj minuti, zabio je Diego Costa. No, Milan se brzo vratio, u 27. minuti Kaka je glavom poravnao rezultat. Do kraja poluvremena Turan je ponovno vratio Atletico u vodstvo, da bi u nastavku priču zaključili Raul Garcia i Diego Costa.

Atletico je tako potvrdio odličnu formu i s ukupnim rezultatom 5:1 izbacio talijansku momčad.

Liga prvaka, osmina finala:

Bayern - Arsenal 1:1 (2:0)

Atletico - Milan 4:1 (1:0)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije