Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Uniteda

Moyes: Van Persie odlazi? Glupost. A borit ćemo se za naslov prvaka

David Moyes
Reuters/Pixsell
07.12.2013.
u 19:07

- Razočaran sam rezultatom, ali moram reći i da nismo imali sreće. Ponovno je protivnik iz jedine prilike zabio gol i pobijedio

Manchester United porazom od Newcastlea (0:1) pao je na devetu poziciju u prvenstvu, ali menadžer crvenih vragova i dalje je optimističan.

- I dalje sam siguran i uvjeravam vas da ćemo se na kraju sezone boriti za naslov prvaka, rekao je Moyes iako njegov klub već sada za Arsenalom zaostaje 12 bodova i ima utakmicu više.

Osvrnuo se zatim i na samu utakmicu.

- Razočaran sam rezultatom, ali moram reći i da nismo imali sreće. Ponovno je protivnik iz jedine prilike zabio gol i pobijedio. Međutim, drago mi je da su navijači i dalje uz nas i da nam pružaju podršku, rekao je Moyes.

A na Otoku su se pojavile informacije da ponajbolji igrač Robin van Persie nije u dobrim odnosima s Moyesom te da je zatražio transfer.

- Ma, to su najobičnije gluposti, rekao je Moyes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije