Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda West Hama

Moyes ljutit na suca, Bilić: I ja bih se uzrujao da sam na drugoj strani

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.10.2016.
u 20:38

Ne pamtim kada smo tako dobro odigrali prvih 25 minuta. Bili smo odlični, oštri, stvarali smo prigode, već tada smo trebali voditi dva razlike - rekao je Bilić

Slaven Bilić može odahnuti. U 9. kolu engleske lige njegov West Ham izborio je pobjedu u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Winston Reid zabio je na Payetovo dodavanje za pobjedu čekićara protiv Sunderlanda (1:0). West Ham je tako izborio drugu pobjedu u nizu po prvi put od travnja.

- Ne pamtim kada smo tako dobro odigrali prvih 25 minuta. Bili smo odlični, oštri, stvarali smo prigode, već tada smo trebali voditi dva razlike. U drugom poluvremenu suparnik je prijetio. Međutim, zadnjih 15 minuta smo pritiskali i tražili pogodak. Od Reid se očekuje da zabije glavom, no bila je to dobra odluka otići na rub šesnaesterca - rekao je Bilić.

Gosti se ljute na suca, tvrde kako je Reid zabio iz zaleđa jer je navodno njegov igrač ometao vratara.

- Pogledao sam gol i jako je teško odlučiti sucu. Priznajem, i ja bih se uzrujao da igram za Sunderland, ali zbilja na kraju mislim da nije bilo zaleđe. Nama je ova pobjeda veliki poticaj. Sada imamo dvije pobjede, a nismo primili pogodak. Ništa vam ne može dati veći poticaj od toga. Sada idemo dalje - podvukao je trener West Hama.

Trener gostiju David Moyes tvrdi kako pogodak nije trebao biti priznat.

- Bilo je čisto zaleđe. Lako možete vidjeti po kretanju suca da nije siguran. Nije trebao priznati pogodak - istaknuo je Moyes.

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:40 22.10.2016.

Luzer i blefer samo produljio agoniju i odgodio cipelu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije