Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROFESIONALNO

Moyes ljut na United i način na koji je dobio otkaz

David Moyes
Foto: PA/Pixsell
23.04.2014.
u 16:44

Moyes najviše zamjera izvršnom dopredsjedniku Uniteda Edu Woodwardu što mu je u trening-kampu u Carringtonu priopćio da je dobio otkaz.

David Moyes bijesan je na Manchester United koji mu je dao otkaz, pišu engleski mediji. Iako se Moyes oglasio priopćenjem u kojem se protokolarno zahvalio navijačima i Alexu Fergusonu, njegov odlazak nije prošao glatko.

BBC navodi da je škotski trener bijesan zbog načina na koji mu je priopćeno da mora napustiti klub, dok Mirror dodaje da nije znao da mu se sprema otkaz. Štoviše, spremao je ponude za četiri igrača. Moyes najviše zamjera izvršnom dopredsjedniku Uniteda Edu Woodwardu što mu je u trening-kampu u Carringtonu priopćio da je dobio otkaz.

U zaštitu Moyesa su stali i u Udruzi menadžera.

- Razočarani smo načinom na koji je David otišao iz Manchester Uniteda i time što su u novima čitali opširne najave da će dobiti otkaz prije nego što je klub s njim službeno razgovaralo. David je poslu uvijek pristupao profesionalno i tužno je vidjeti da mu je klub uzvratio na neprofesionalan način - poručio je predsjednik Richard Bevan, dok je glasnogovornik Manchester Uniteda uzvratio:

- Ne slažemo se s tvrdnjom da se klub ponio neprofesionalno.

>> Keane: Moyes nije dobio pravu šansu, a igrači neka se srame

Komentara 2

MS
Mr.Suhi
07:51 25.04.2014.

Samo je bilo pitanje vremena kada če se to desiti ( neznam što se tolko čekalo). Ista momčad samo prmjena "menađera" tolko da padne .... Stvarno treba znati

DU
Deleted user
20:23 23.04.2014.

tako je ljut da sad nece uzeti 10 miliona funti odstete sto mu mancester treba platiti. reko je da mu ne treba njihov novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije