Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jose je zabrinut

Mourinhov debi za zaborav: Borussia razbila United

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.07.2016.
u 19:11

Iako je to bio tek prvi pripremni susret, Portugalac ima razloga za zabrinutost jer puno toga nije 'štimalo'.

Jose Mourinho debitirao je na klupi Manchester Uniteda, ali prva utakmica na klupi crvenih vragova neće mu ostati u lijepom sjećanju. Naime, Borussia Dortmund u prijateljskom je susreti slavila s visokih 4:1.

Gonzalo Castro zabio je za vodstvo Borussije,a  Pierre-Emercik Aubameyang povisio je na 2:0 iz jedanaesterca. U drugom poluvremenu Dembele je sjajnim golom zabio za 3:0, a smanjio je bivši nogometaš dortmundske momčadi Henrih Mhitarjan.

Pred kraj utakmice Castro je drugim pogotkom postavio konačni rezultat.

Manchester tako u prvom susretu pod Mourinhovim vodstvom nije izgledao dobro, a iako je to bio tek prvi pripremni susret, Portugalac ima razloga za zabrinutost jer puno toga nije 'štimalo'. Ipak, najveće klupske zvijezde tek će se priključiti treninzima tako da prostora za napredak ima.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
20:56 22.07.2016.

Mourinho je dokazao da i od kvalitetnog materijala lajbek može napraviti loš proizvod!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije