Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI NAPADAČA

Mourinho želi dovesti Mandžukića u Chelsea

Mario Mandžukić
Boris Ščitar/PIXSELL
16.03.2014.
u 14:00

Mourinhu su na raspolaganju Fernando Torres, Samuel Eto'o i Demba Ba, ali nije sasvim zadovoljan njihovim igrama.

Mario Mandžukić imat će slatke brige odluči li na kraju sezone napustiti Bayern. Interes za hrvatskog napadača pokazali su brojni europski velikani (Juventus, Arsenal, Manchester United...), a sada ga žele Jose Mourinho i Chelsea, piše engleski tabloid The Sun.

Mourinhu su na raspolaganju Fernando Torres, Samuel Eto'o i Demba Ba, ali nije sasvim zadovoljan njihovim igrama. Stoga je nedavno najavio da će na ljeto dovesti vrhunskog napadača.

U taj opis definitivno spada Mario Mandžukić koji je ove sezone zabio 17 golova i ide prema naslovu najboljeg strijelca Bundeslige. Ugovor s Bayernom mu traje do 2016. godine, no pitanje je kako će se stvari rasplesti nakon što na kraju sezone u Bavarsku dođe Robert Lewandowski.

>> Mandžukić juri prema naslovu najboljeg strijelca Bundeslige: Zabio 17. gol sezone

Komentara 2

ZA
zavrzlama
14:26 16.03.2014.

Kao prvo Levandovski nije ni do koljena Mandjukicu. Ako se Guardiola odluci za Levandovskog a ne Mandzukica, Bayern je pao. Zivi bili pa vidjeli. Levandovski po nicemu ne moze parirati Mandzukicu. Mandzo bi trebao otici tamo tko mu ponudi vece novce

Avatar billybull
billybull
18:19 16.03.2014.

ok, I trener kamen ingrada bi vjerovatno zelio mandzu....I trener slobode prnjavor, I pristine...sto ne znaci da je takva utopija moguca...iz bayerna u Chelsea? to nije s konja na magarca, nego s konja na jeza....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije