Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi crveni vrag

Mourinho preuzeo United: "Ovaj klub ima nešto što nema nijedan drugi!"

Jose Mourinho
Foto: Instagram
1/12
27.05.2016.
u 10:48

- Uvijek sam gajio posebne osjećaje prema Manchesteru, imam lijepe uspomene s Old Trafforda.

Jose Mourinho novi je trener Manchester Uniteda, potvrdio je engleski klub na svojim stranicama. Ono što se mjesecima nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu.

- Jose je trenutačno najbolji trener na svijetu. Osvajao je trofeje i inspirirao igrače diljem Europe. Uz to, poznaje englesku ligu, ovdje je osvojio tri naslova, kazao je Ed Woodward pa dodao:

- Želim mu dobrodošlicu u Manchester. Njegovi uspjesi jamac su da United može voditi naprijed.

Joseu Mourinhu ovo je sedmi klub u trenerskoj karijeri, u kojoj je osvojuio 22 trofeja. Bio je prvak u svim državama u kojima je radio (Portugal, Engleska, Italija i Španjolska), a Ligu prvaka osvajao je s Portom i Interom.

- Postati trenerom Manchester Uniteda za mene je velika čast. To je klub koji je poznat i voljen u cijelom svijetu. Postoji neka mistika i romantika u ovom klubu, a to je nešto što nitko drugi na svijetu nema, rekao je Mourinho pa dodao:

- Uvijek sam gajio posebne osjećaje prema Manchesteru, imam lijepe uspomene s Old Trafforda. Uvijek sam imao dobar odnos s navijačima Uniteda i drago mi je da sam postao trener ovog velikog kluba. Veselim se veličanstvenopj podršci naših navijača, zaključio je Mourinho.

 

We are delighted to announce Jose Mourinho is our new manager! Full statement on ManUtd.com. #WelcomeJose

Fotografiju objavljuje Manchester United (@manchesterunited)

Komentara 3

KO
kontraš
11:08 27.05.2016.

Ne nije najbolji,to je diskutabilno ali jedan od boljih sigurno jeste. Kako mozes biti najbolji i dozvolid sebi da dobijes otkaz u sredsezone,ili!!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:47 27.05.2016.

da...a sada imaju i osrednjeg trenera kojeg će preskupo platiti

DH
dalibor.hren
13:13 27.05.2016.

Posebne osjećaje si gajio dok te je sir Ferguson šamarao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije