Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveni cilj?

Mourinho otkrio pravi razlog zbog kojeg je stigao u Hrvatsku

Mourinho
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
25.03.2017.
u 15:05

- Nemam neki skriveni cilj, ovdje sam došao uživati u slobodnim danima, posjetiti neke dobre prijatelje poput Mijatovića ili Šukera - rekao je Portugalac.

Engleski mediji jučer su izvijestili kako je Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, stigao u Zagreb kako bi dogovorio prelazak hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića na Old Trafford. A pojavila se i informacija kako je zainteresiran i za još jednog našeg veznjaka - Marcela Brozovića.

No, kako je sam kazao za Hrvatsku nogometnu televiziju, razlozi dolaska u Hrvatsku potpuno su drugačiji.

- Nemam neki skriveni cilj, ovdje sam došao uživati u slobodnim danima, posjetiti neke dobre prijatelje poput Mijatovića ili Šukera. Znam da svi misle kako sam došao pogledati neke igrače, ali u današnjem nogometu ne trebate putovati kako biste vidjeli neke igrače, sve ih znam otprije - rekao je Portugalac i dodao:

- Došao sam samo kao netko tko se želi opustiti u lijepom vremenu, a ne kišnom, kakvo je u Manchesteru.

Englezi su naveli i kako je Manchester Utd. spreman platiti 40 milijuna eura za hrvatskog veznjaka. Odmah je uslijedio odgovor talijanske strane, pa se u tamošnjim medijima danas pojavila informacija kako Inter ne misli puštati Perišića za manje od 60 milijuna eura.

>>Inter poslao poruku Mourinhu: Evo za koji iznos je spreman pustiti Perišića

>>Pivarić odgovorio Jeličiću na kritike, Mandžukić otkrio što misli o svom 'postu'

>>Hrvatska u Estoniji bez petorice maksimirskih startera, priključuju se Perišić i Ćorić

Komentara 10

KO
korisnicc
15:12 25.03.2017.

Posjetiti Mijatovića? Kakve točno veze Mijatović ima s Hrvatskom?

HR
hrastmedunac
15:12 25.03.2017.

Došao je za trenera Lokomotive.

BU
Bubalamala
15:38 25.03.2017.

Poznato je da je Portugalac obožavatelj Luke Modrića pa mu nije teško u slobodnom vremenu pogledati u živo našeg nadarenog geniju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije