Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolci tvrde

Mourinho jako želi Modrića, ponudit će Realu 40 milijuna eura

luka modrić (1)
Foto: realmadrid.com
13.04.2014.
u 14:06

Ipak, treba reći da je vjerojatnost ovog transfera vrlo mala. Iako je Modrić ostao u odličnim odnosima s Mourinhom i jako cijeni Portugalca, trenutačno mu je jedina opcija ostanak u Realu

Jose Mourinho, trener Chelseaja, već je u potrazi za pojačanjima za sljedeću sezonu. Jedno od pojačanja mogao bi biti i Luka Modrić iz Reala, objavljeno je u emisiji El Chiringuito de Jugones na španjolskoj televizijskoj postaji Nitro.

Navodno bi Mourinho volio ponovno surađivati s hrvatskim reprezentativcem, kojeg je u ljeto 2012. godine doveo u madridski Real. U Luki vidi dugoročnu zamjenu za Franka Lamparda, a svom bivšem klubu ponudio bi 40 milijuna eura odštete.

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Ipak, treba reći da je vjerojatnost ovog transfera vrlo mala. Iako je Modrić ostao u odličnim odnosima s Mourinhom i jako cijeni Portugalca, trenutačno mu je jedina opcija ostanak u Realu. Pa čak je i sam nedavno izjavio da želi karijeru završiti u Madridu. Isto tako, teško je vjerovati da bi ga se Carlo Ancelotti tako lako odrekao, posebno ne sad kad se Luka ustalio u početnom sastavu i postao glavni kreator. Uz to, osvojio je srca navijača kojima bi sigurno teško pao njegov odlazak.

Ipak, prijelazni rokovi uvijek su donosili velika iznenađenja pa treba pričekati razvoj situacije. Teško da bi netko prošle godine mogao prognozirati da će Real prodati Mesuta Özila u Arsenal...

>>Modrić jedan od najboljih: Bio je arhitekt u igri Reala

>>Modrić je dosad čak pet puta pobijedio Mandžukića, a Mario je trofejniji

Komentara 3

MA
marlboro69
18:40 13.04.2014.

Kad čovjek pomisli da je konačno gotovo sa sagom o transferu modrica evo opet novinarskih patki!

CA
Cafa
19:54 13.04.2014.

A ja sam čuo da se sprema prodaja Večernjaka. Neki Rusi navodno.

BS
bstrabi2
10:58 14.04.2014.

Pre malo za Luku nudi.Koliko koštaju Bell i još neki,a nisu još ništa pokazali.Ronaldo nije igrao.I borusija i skorom izbacila....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije