Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo je neočekivano

Mourinho iznenadio izborom najvažnije utakmice u karijeri

Soccer - Pre-Season Friendly - AFC Wimbledon v Chelsea XI - The Cherry Red Records StadiumChelsea XI's manager Jose Mourinho during the Pre-Season friendly at the The Cherry Red Records Stadium, Surrey.Tim Parker Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
28.02.2015.
u 12:56

Ovo finale je najvažnija utakmica u mojoj karijeri, rekao je Portugalac.

Chelsea u nedjelju u 17 sati očekuje borba za prvi trofej ove sezone. Suparnik u finalu Capital One Cupa bit će mu Tottenham.

Trener Bluesa, Jose Mourinho, iznenadio je uoči utakmice ustvrdivši kako mu je najvažnija u karijeri. Jer između ostalih velikih postignuća, dosad je dvaput osvojio Ligu prvaka.

- Ovo finale je najvažnija utakmica u mojoj karijeri. Važnije od Lige prvaka i od svih ostalih finala u kojima sam ranije sudjelovao, rekao je portugalski stručnjak te dodao:

- Izgledam vam glupo? Ovo mi je najvažnije finale jer tek dolazi. Mislim samo na tu utakmicu i trenutno mi ništa drugo nije važno.

Podatak kako Mourinho već tri godine čeka na trofej, što mu je najdulja stanka u karijeri, sigurno je utjecao na njegovu tvrdnju o najvažnijoj utakmici karijere.

>>Mourinho otkrio planove za budućnost te da želi igrača koji je Agüerova kopija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije