Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljede ga dotukle

Mourinho izgubio živce: Bezvezne prijateljske utakmice nemaju nikakvog smisla!

Jose Mourinho
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
30.03.2017.
u 09:53

- Potpuno sam protiv prijateljskih utakmica. One nemaju nikakvog smisla, posebno u ovoj fazi kada su pred nama završnice klupskih natjecanja.

Marko Pjaca ozlijedio se na prijateljskoj utakmici protiv Estonije i neće ga biti mjesecima. Zvijezda Juventusa platila je danak igranja utakmice koja i nije imala neki značaj pa se postavlja pitanje jesu li takvi susreti usred sezone zaista potrebni.

Jedan od kritičara je i Jose Mourinho koji je ostao bez Chrisa Smallinga i Phila Jonesa koji su se ozlijedili na reprezentativnoj akciji Engleske.

- Potpuno sam protiv prijateljskih utakmica. One nemaju nikakvog smisla, posebno u ovoj fazi kada su pred nama završnice klupskih natjecanja. Takvi susreti imaju smisla jedino kada se momčadi uigravaju pred Europsko prvenstvo ili Mundijal, rekao je Mourinho pa dodao:

- Ovako se miješaju prijateljske i kvalifikacijske utakmice što je potpuno besmisleno. A te utakmice su uglavnom bezvezne i nemaju nikakvu svrhu. No, moram se tu zaustaviti, možda ću jednoga dana i ja biti izbornik pa ne smijem toliko kritizirati, zaključio je trener Manchester Uniteda.

>>Mourinho ljutito odbrusio novinarima, a u Zagrebu je zbog dvojice Hrvata!

Komentara 11

KU
kupatilo
10:06 30.03.2017.

U pravusi donekle ali se i u tim utakmicama vidi nesto sto gleda puk a ne samo treneri.Vidise koliko ko gine za nacionalni dres.Perisicu jasam branitelj koji je gotovo zivot izgubio u Topuskom.Ovaj teren u Talinu je bio luna park.Treba dozivjeti bojisnicu.Dasmo svi imali toliko srcanosti kao ti na ovom terenu na onom nakojem smo bili mi.Nikad se Hrvatska nebi ni stvorila.Sto sa radnikom zidarom koji padne sa skele.Hoces se mjenjati snjim mozda ili rudarom.Toje tvoj teren a ono njihov i oni jadni nebiraju jer moraju prehranit obitelj a viste nas sve osramotili.Cjelu naciju.

ČA
čaki123
15:21 30.03.2017.

recimo Branko ivanković koja dosta ima naslov sa dinamo kritizirate pa dečki moj iz moj hrvatske tu su divni ljude , gledajte Branko ivanković sada u iranu ima 40milijuna navijača , jer zašto je tako , zato što :ivanković profesor nogometa tu pokazuje rezultati , gdje god on se nalazio napravio je super momčad , očekujem od hrvatski građani da od Šukera zamoli da ivanković postane izbornik reprezentacija , jer ako on postane izbornik reprezentacija , Hrvatska bih postala prvak na svijetu ja tu kladim sa svim moj dragim hrvatima

ČA
čaki123
15:17 30.03.2017.

dečki iz moj hrvatske nešto vas pitam : prvo nemojte me optuživati da čaki obožava Branko ivanković i Šukera ne , nego ja pričam iskreno: vi mene recite za loših rezultati i za ozlijede Šuker je odgovoran ? zašto niste toliko kritizirati pokojnog vlatko Markovića ???!!! mislim on napravio je dosta bez veze utakmice sa malim momčadi , ja ne razumijem zašto toliko kritika oko Šukera? pa Hrvatskoj poznaju po njemu imena , dečki slažem se bilo bih bolje da ekipa na hns pojaci , znači još dođe jarni , boban , i ciro bude savjetnik hns , a ne toliko kritika , zašto nemate kritika od lošeg igranje ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije