Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real – Milan, 14 sati

Mourinho: Benitez sve uništi za 6 mjeseci

Jose Mourinho
Reuters/PIXSELL
30.07.2015.
u 07:00

Modrić konkurira za današnji dvoboj protiv Milana

Nogometaši Reala i Milana danas će u Šangaju odigrati prijateljsku utakmicu (14 sati po srednjoeuropskom vremenu), a dobra je vijest što se Luka Modrić oporavio od lakše ozljede mišića te će konkurirati za sastav Rafaela Beniteza.

Španjolski trener jučer je na presici odgovorio na provokaciju Josea Mourinha, koji je poručio da je Rafa trener koji je u šest mjeseci uspio uništiti Inter.

– S Interom sam osvojio europski naslov, a onda su u klubu napravili najveću grešku, doveli su Beniteza – rekao je Jose.

Benitez mu je odgovorio:

– Ja sam trener i gospodin, ne cirkusant. Govorim samo o nogometu, ne o glupostima.

>>New York potopio Chelsea! Mourinho: Oni nikad neće zaboraviti ovu pobjedu

Komentara 3

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:49 30.07.2015.

Benitezova zena se malo zeznula i nasjela, a sad Benitez smiruje situaciju koliko moze, jer zna da se sa Mourinhom nemoze nositi u verbalnim sukobima.

SA
SI aka SI
10:39 30.07.2015.

Mourinho je za Beniteza nedokučiv- i verbalno i po trenerskom znanju i karizmi. A ako je gospođa Benitez zapravo mislila na Ancelottijev "nered" opet bi ispala bedasta, jer je i Ancelotti za Beniteza svemirac. Rafa je bio osvježenje i dobro gurao sa Valenciom i Liverpoolom, ali bilo je to u prošlom stoljeću. Od tada, gdje on prođe, trava ne raste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije