Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI AMALFITANO

Slaven Bilić nema milosti, igraču s kojim se posvađao raskinut ugovor!

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL
07.10.2015.
u 10:36

- Želimo se zahvaliti Morganu na svemu u dresu West Hama te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere - stoji u priopćenju West Hama.

Morgan Amalfitano se posvađao sa Slavenom Bilićem u kolovozu i nakon toga, slučajno ili ne, više nije odigrao niti jednu sekundu za prvu momčad. Kao točka na i, više nije ni igrač West Hama!

Naime, čekićari su s 30-godišnjakom uspjeli dogovoriti sporazumni raskid ugovora. Proveo je u klubu 13 mjeseci i taj kobni kolovoški trening i svađa s bivšim hrvatskim izbornikom otjerala ga je u drugu momčad te se više nije vratio.

- Želimo se zahvaliti Morganu na svemu u dresu West Hama te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere - stoji u priopćenju West Hama.

Amalfitano se u klubu zadržao 13 mjeseci, a prošle je sezone u 32 nastupa zabio tri gola.

>> Slaven Bilić žestoko kaznio neposlušnog Morgana Amalfitana

Komentara 1

ML
Mlad75
11:02 07.10.2015.

Da se tako radi u reprezentaciji i potjera igrač koji neće slušati a ne izbornik danas bi imali pravu kvalitetnu repku, a ne skupinu uvrijeđenih klinaca zvijezda koji mogu svojim egom smijeniti izbornika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije