Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Na Del Bosqueovom popisu osmorica igrača koji su osvojili naslov prije četiri godine

'Spanish headcoach Vicente Del Bosque (L) speaks with Spanish midfielder Andres Iniesta during the Euro 2012 football championships semi-final match Portugal vs Spain on June 27, 2012 at the Donbass A
Foto: 'FILIPPO MONTEFORTE'
1/8
Autori: Drago Hudika, Hina
31.05.2016.
u 17:05

Na Del Bosqueovu popisu je samo osam igrača koji su osvojili naslov prije četiri godine u Poljskoj i Ukrajini, kada su također Španjolska i Hrvatska bile u istoj skupini

Španjolski izbornik Vicente del Bosque objavio je popis igrača koje vodi na Euro u Francusku gdje će igrati u skupini s Hrvatskom, Češkom i Turskom. Španjolska ide po treći naslov europskog prvaka u nizu.

Na Del Bosqueovu popisu je samo osam igrača koji su osvojili naslov prije četiri godine u Poljskoj i Ukrajini, kada su također Španjolska i Hrvatska bile u istoj skupini.

U odlučujućem dvoboju za prolazak igranom 18. lipnja 2012. u Gdanjsku Španjolska je bila uspješnija i pobijedila je sa 1:0 pogotkom Jesusa Navasa koji ovoga puta neće biti u postavi furije.

Hrvatska i Španjolska igrat će 21. lipnja u Bordeauxu.

Plasman u osminu finala izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine, te još četiri najbolje trećeplasirane selekcije. 

Popis igrača španjolske reprezentacije:

Vratari: Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla).

Braniči: Marc Bartra (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Hector Bellerin (Arsenal).

Vezni igrači: Sergio Busquets (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Chelsea), David Silva (Manchester City), Thiago Alcantara (Bayern), Bruno Soriano (Villarreal), Andres Iniesta (Barcelona).

Napadači: Pedro Rodriguez (Chelsea), Alvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Manuel "Nolito" Agudo (Celta).

>>Terim objavio konačni popis: Evo tko sve prijeti Hrvatskoj na Euru

Komentara 2

ZW
zweistein
16:51 31.05.2016.

ni jedan igrač prvaka europe,...u 19

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
16:52 31.05.2016.

naša????kakvi novinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije