Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Miki' je u formi

Montella ponovno nahvalio Milana Badelja: Bio je odličan!

Milan badelj
Reuters/PIXSELL
31.01.2015.
u 23:23

- Bila je ovo vrlo izjednačena utakmica u kojoj smo ipak mogli doći do pobjede. Domaća je momčad bila izuzetno agresivna u sredini terena, mi nismo uspjevali uspostaviti svoj ritam igre.

Fiorentina je u 21. kolu Serie A remizirala protiv Genoe u gostima, završilo je 1:1. Domaća momčad povela je u 14. minuti, Tatarusanu je postigao autogol. Momčad iz Firenze izjednačila je u 54. minuti preko Rodrigueza.

Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta za gostujuću momčad, a trener Vincenzo Montella za njega je imao samo riječi hvale.

- Kod nas je raspoložen bio Milan Badelj, posebno u pravom poluvremenu. Odigrao je stvarno dobru utakmicu, ali niti on nije imao dovoljno raspoloženih suigrača, rekao je Montella i osvrnuo se na utakmicu:

- Bila je ovo vrlo izjednačena utakmica u kojoj smo ipak mogli doći do pobjede. Domaća je momčad bila izuzetno agresivna u sredini terena, mi nismo uspijevali uspostaviti svoj ritam igre.

U drugoj utakmici Roma i Empoli odigrali su 1:1.

>>Navijači Oliću pjevali 'I need a hero', a Risse mu pokvario povratnički debi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:34 31.01.2015.

Ma kaj će taj Badelj....je tak Hajdukovci? Gura ga se u repku standardno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije