Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBAŠIĆEV KLUB

Francuzi zainteresirani za Tina-Svena Sušića, gledali su ga u utakmici s Lokomotivom

Tino Sven Sušić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 12:07

Mercato 365 prenosi kako je francuski prvoligaš Sušića gledao na Poljudu u utakmici protiv Lokomotive (2:0) u kojoj je Sušić zabio s bijele točke.

Zanimanje za Hajdukova veznjaka Tina-Svena Sušića sve je veće. Osim Leicestera i Celtica u utrku za bosanskohercegovačkog reprezentativca uključio se i Monaco. 

Mercato 365 prenosi kako je francuski prvoligaš Sušića gledao na Poljudu u utakmici protiv Lokomotive (2:0) u kojoj je Sušić zabio s bijele točke. 

Kako će Bernard Silva i Joao Moutinha vjerojatno napustiti Monaco ovo ljeto, Hajdukova dokapetana tamo vide kao njihova naslijednika. Na vratima francuske momčadi je bivši vratar Hajduka Danijel Subašić koji bi sigurno pomogao Sušiću da se prilagodi novoj momčadi.

Inače, Monaco je tri kola prije kraja prvenstva treći, a lovi i mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Hajdukov veznjak s bilima ima do kraja 2018. 

>> Hajduk u Parku mladeži pronašao sportskog direktora?

Komentara 7

LU
lukivoda
12:33 29.04.2016.

U tajnosti se još čuva vijest da Barcelona daje Neymara i Bartru za Sušića

DM
Dmitar1.
13:02 29.04.2016.

Što su gledali, kako Tino puca penal. Ovo sa Sušićem je smiješno. On ne može igrati u ozbiljnom klubu i ligi. Vodaju ga okolo ko cigo kljuse već pet godina, a ne mogu ga uvaliti nikom ni na rate.

Avatar Pravi Slovenac na kvadrat
Pravi Slovenac na kvadrat
13:04 29.04.2016.

sprdačina...taj sušić bi u dinamu bio rezerva koja bi rijetko ulazila u igru, a hajdukovi novinari uporno ga promoviraju u mega zvijezdu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije