Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 3:1

Monaco i Subašić šokirali Arsenal u Londonu

Arsenal - Monaco
Foto: Reuters
1/8
25.02.2015.
u 22:40

Momčad Danijela Subašića slavila je na Emiratesu kod Arsenala s 3:1 i s puno optimizma dočekuje uzvrat

Sjajan rezultat ostvarili su nogometaši Monaca u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Momčad Danijela Subašića slavila je na Emiratesu kod Arsenala s 3:1 i s puno optimizma dočekuje uzvrat

Gosti iz Francuske poveli su u 38. minuti. Kondogbia je opalio, a lopta je pogodila Mertesackera, promijenila smjer i Ospina je bio nemoćan. Zanimljivo da je Kondogbia prvi francuski nogometaš koji je zabio za Monaco u Ligi prvaka od davne 2004. godine.

Za 2:0 zabio je Dimitar Berbatov. Martial je povukao polukontru, a onda da za iskusnog bugarskog napadača koji je zakucao loptu pod gredu.

Arsenal je nakon toga stisnuo, no Danijel Subašić je bio odlično raspoložen. Skinuo je udarce Walcottu i Sanchezu nakon čega je Oxlade-Chamberlain je u 90. minuti pogodio za 2:1. Ofenzivac Arsenala je s 20-ak metara lijepo je naciljao gornji kut vrata i Subašić nije mogao ništa napraviti.

I kada se činilo da je to kraja, Ferreira je u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za konačnih 3:1 i veliku prednost Monaca. Uzvrat je za tri tjedna.

>> Bayer pobijedio Atletico sa 1:0, Mandžukić spriječio i veći poraz!

>> Mancini: Kovačić mi se sviđao još dok sam bio u Manchester Cityju

Komentara 1

CR
CrazyCat
00:25 26.02.2015.

U ovom Arsenalu jedini koji nešto može je Alexis Sanchez i Cazorla donekle. Ostali su užas. Wenger ako ne izbori svoje 4. mjesto u Premiershipu ove sezone koje ih vodi u Ligu prvaka(vrlo vjerojatno neće), najvjerojatnije dobiva pedalu. City ii Arsenal su užasno limitirane ekipe i to LP pokazuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije