Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okršaj na kantridi

Momčad Seville sletjela na Krk, a evo što im je Raketa otkrio o Rijeci

Sevilla
Foto: Nel Paveltić/PIXSELL
1/8
01.10.2014.
u 19:00

Trener Kek zna što treba učiniti u svakom trenutku i svi ga hvale - naglasio je Raketa.

Momčad Seville sletjela je danas u zračnu luku Rijeka na Krku uoči sutrašnjeg ogleda sa Rijekom u 2. kolu Europske lige.

Na Kantridi se očekuje pravi spektakl, a španjolska momčad u pripremi susreta pomoć je dobila i od svog bivšeg kapetana - Ivana Rakitića.

On je u razgovoru za ABCdesevilla otkrio neke detalje o Kekovoj družini.

Foto: Nel Paveltić/PIXSELL

- Prošli su teško razdoblje, a dolaskom Volpija postali su glavni protivnici Dinamu u borbi za naslov prvaka Hrvatske. Trener Kek zna što treba učiniti u svakom trenutku i svi ga hvale - naglasio je Raketa te dodao kako će svi igrati maksimalno motivirano protiv prošlosezonskog osvajača Europske lige, Seville.

- Svi žele srušiti prvaka - rekao je Raketa i osvrnuo se na reprezentativca Adreja Kramarića.

- Vrlo je talentiran golgeter. Uvjerio sam se u njegove sposobnosti kada je stigao u reprezentaciju - pohvalio ga je veznjak Barcelone i naglasio kako će Sevilli biti teško igrati pred vjernim navijačima Rijeke na Kantridi.

>>Zaboravili na Messija i Neymara: Evo čime je Rakitić oduševio Francuze

>>PSG bez Ibre iznenađujuće slavio, Rakitićeva najgora utakmica u Barci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije