Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir Blago Zadro

Momčad Hajduka položila vijenac na Memorijalnom groblju u Vukovaru

Hajduk u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/4
10.10.2015.
u 15:33

HNK Hajduk sudjeluje na memorijalnom nogometnom turniru u spomen na general-bojnika Blagu Zadru koji se igra u Vukovaru

U sklopu svoje trodnevne posjete Vukovaru, danas je momčad Hajduka položila vijenac podno spomen obilježja Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru. Hajdukovci, predvođeni predsjednikom Nadzornog odbora kluba Ljubom Pavasovićem Viskovićem, položili su vijenac i kod groba general Bojnika Blage Zadre. Tu su se i pozdravili s članovima obitelji Zadro, a prije svega sa suprugom Katicom i sinom Tomislavom. 

HNK Hajduk sudjeluje na memorijalnom nogometnom turniru u spomen na general-bojnika Blagu Zadru koji se igra u Vukovaru. U prvoj utakmici Splićani, koji su nastupili u kombiniranom sastavu, izgubili su od Širokog Brijega rezultatom 2:0. U utakmici za treće mjesto Hajduk će igrati protiv domaćina HNK Vukovara 1991. dok se u utakmici za prvo mjesto susreću NK Široki Brijeg i NK Osijek. 

Ključne riječi

Komentara 6

DE
derin
03:34 11.10.2015.

Bravo Hajduce! Hajduk i Dalmacija nikad neće zaboraviti žrtvu Grada Heroja!

BK
B Kosa
19:10 10.10.2015.

Lijepo vas je vidjeti tako se pokazite, a ne rusiti hrvatsku reprezentaciju i voditi neku kampanju protiv HNS

CO
cololonijaK
19:34 10.10.2015.

Pitajte svoje za 100-o godisnjicu Hajdua zasto niste pozvali svjetsku zvijezdu Zanetica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije