Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0

Modrićeva golčina i Ronaldov rekord srušili Villarreal

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.09.2014.
u 18:04

Hrvatski reprezentativac odlično je potegnuo iz daljine, vratara ostavio na krivoj nozi i zabio za vodstvo

U šestom kolu Primere madridski Real na gostovanju je pobijedio Villarreal 2:0 i ostvario svoju četvrtu ligašku pobjedu ove sezone. Golove za Ancelottijevu momčad postigli su Luka Modrić i Cristiano Ronaldo.

A domaća momčad hrabro je otvorila utakmicu, bila je bolja od Reala, ali Mario, Uche i Vietto nisu namjestili nišanske sprave. Gosti su, pak, igrali vrlo blijedo, a onda se u 33. minuti ukazao Luka Modrić. Hrvatski reprezentativac odlično je potegnuo iz daljine, vratara ostavio na krivoj nozi i zabio za vodstvo. Očito mu je dobro došao odmor u utorak protiv Elchea, a ovo mu je bio sedmi pogodak za 'kraljevski klub'.

U 40. minuti zabio je i Ronaldo nakon lijepe akcije Jamesa i Benzeme. Potvrdio je Ronaldo odličnu formu ove sezone, bio mu je to deseti pogodak u Primeri, a isto tako je potvrdio da mu odgovara igranje na Madrigalu. Naime, ovdje je igrao pet puta, a mrežu je tresao svaki put.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Uz to, oborio je još jedan rekord. Naime, to mu je bio 187. pogodak za Real u prvenstvu, čime je došao na treće mjesto vječne ljestvice klupskih strijelaca. Preskočio je Carlosa Santillanu.

A Real je u prvom dijelu pokazao iznimnu efikasnost, od tri udarca u okvir postigao je dva pogotka. Zanimljivo, u nastavku momčad iz Madrida nije zapucala u okvir, ali je uspjela sačuvati prednost do kraja i osvojiti tri važna boda. Domaćini pak mogu žaliti što niti jedan od njihovih 19 udaraca nije završio iza Casillasovih leđa.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i dao nagovijestiti da mu je forma u uzlaznoj putanji.

>>Neymar, Messi i Rakitić razbili Granadu sa 6:0!

>>Cristiano Ronaldo ponovno 'ponizio' Jamesa na treningu

Komentara 8

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:01 27.09.2014.

Ok, razumijem da su I novinari navijaci, ali pogledajte vokabular u Hrvatskim dnevnim novinama: "razbijen" ovaj, "razbijen" onaj, "golcina", ovaj "potegnuo" iz daljine, itd. Kao da slusamo ulicare kako razgovaraju o utakmicama. Nije li vrijeme da se Vecernji pokusa vratiti gdje je davno bio, na vrh Hrvatskog novinarstva? Nije li vrijeme da se angazira lektor?

LU
luanti
19:06 27.09.2014.

ronaldo oborio rekord i sad je treći najbolji strelac reala otkad je to obaranje rekorda ovi novinari iz VL su zbilja idi**i

GR
GREBEN33
22:42 27.09.2014.

Bravo Luka ponosu Hrvata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije