Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže 'gore'

Modrićeva fotografija oduševila sve i postala apsolutni hit na internetu!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.07.2016.
u 10:31

​Modrić i njegova supruga prije desetak dana ugostili su i Sergija Ramosa, jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta koji je također bio oduševljen ljepotama Hrvatske.

Luka Modrić, popularni hrvatski nogometaš, godišnji odmor provodi s obitelji u Hrvatskoj i pritom našoj domovini daje besplatnu i kvalitetnu reklamu. Igrač Reala, naime, na društvenim mrežama ima milijune pratitelja iz cijeloga svijeta, a on svako malo objavljuje fotografije hrvatskih ljepota i piše o tome kako je Hrvatska prekrasna zemlja.

Modrić i njegova supruga prije desetak dana ugostili su i Sergija Ramosa, jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta, koji je također bio oduševljen ljepotama Hrvatske.

No, nije Ramos jedini sportaš s kojim se Luka družio, u jednom zadarskom restoranu susreo se sa Stojkom Vrankovićem, bivšim košarkašem. Osoblje ih je zamolilo za zajedničko poziranje, to je objavljeno na Facebook stranici hotela i restorana, a fotografija je postala apsolutni hit. Mnogi su se nasmijali od srca jer je naš mali genijalac visok 174 cm, dok je Stojko Vranković visok nevjerojatnih 218 cm. Dvije legende tako su postale apsolutni hit!

>>Modrić, Čačić, Kalmeta i drugi poznati prisustvovali otvaranju Portus Beach Cluba

Komentara 20

Avatar George Bailey
George Bailey
10:37 18.07.2016.

Odlična fotka. Visina ne čini veličinu. Dva vrhunska hrvatska sportaša.

Avatar whitesox
whitesox
10:54 18.07.2016.

dva diva u hrvatskom sportu!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:12 18.07.2016.

Hvala ti Bože što živim u najljepšoj zemlji svijeta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije