Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač utakmice

Modrić: Video-sudac zbunjuje, nadam se da neće dugo trajati!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.12.2016.
u 14:45

Ovo nam je jako važna pobjeda. Zadovoljni smo rezultatom i našom igrom, iako smo počeli igrati tek od 25. minute. No to je zapravo normalno zbog dugačkog puta - rekao je Modrić

Madridski Real je pobjedom protiv meksičke Américu sa 2:0 izborio finale klupskog SP-a u kojem će igrati protiv Kashima Antlersa. Naš Luka Modrić izabran je za igrača utakmice.

- Ovo nam je jako važna pobjeda. Zadovoljni smo rezultatom i našom igrom, iako smo počeli igrati tek od 25. minute. No to je zapravo normalno zbog dugačkog puta - rekao je Modrić te se osvrnuo na korištenje video-sudaca u spornim situacijama:

- Sve je to još uvijek novo, ali ne sviđa mi se. Zbunjujuće je i nadam se da neće dugo trajati jer to nije nogomet. Vidjet ćemo... Mi ćemo se koncentrirati na igru, ali moj prvi osjećaj oko toga nije dobar - zaključio je Luka Modrić.

>>Hrvatski čarobnjak izabran za igrača utakmice: Modrić, Kovačić i Real u finalu!

>>Čarobnjak! Evo zašto je Modrić najbolji vezni igrač na svijetu

Komentara 2

GE
genex
15:54 15.12.2016.

lukica ne zezaj.gledao sam tekmu, stvar je super i traje vrlo kratko.puno kraće od prosvjeda igrača i klupe momčadi koja smatra da je oštećena.obvezno nastaviti s tim.

RA
raduc
15:41 15.12.2016.

smeta te pravda u nogometu ,i tu se može nešto zamračiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije