Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA REAL

Modrić se vraća iduće godine: 'Još uvijek me boli...'

Luka Modrić
Foto: Miho Dobrašin
18.11.2014.
u 09:42

Njegova ozljeda bila je udarna vijest u sportskim vijestima dok je središnji dnevnik o bakljadi u Milanu tek rekao: 'Spustila se kiša baklji'.

Luka Modrić, ozlijeđen u 23.minuti u utakmici protiv Italije mogao bi biti izvan terena između dva i tri mjeseca, istaknuto je u španjolskom središnjem dnevniku nakon što su hrvatskog reprezentativca pregledali liječnici u Madridu.

Zbog ozljede lijeve noge propustit će Svjetsko klupsko prvenstvo u Maroku na kojem Real Madrid igra sredinom sljedećeg mjeseca. Hrvatski reprezentativac sletio je u ponedjeljak predvečer u Madrid, a na aerodromu, prije liječničkog pregleda, požalio se na bol.

– Jako me je boljelo i još uvijek me boli. Ali to je nogomet... – rekao je.

Otišao je zatim u kliniku Sanitas la Moraleja, na sjeveru grada, gdje su ga pregledali liječnici. Ozlijedio je lijevu nogu, odnosno istegnuo je tetivu blizu rectus femorisa, mišića koji ide od kuka do bedrene kosti, pokazuje nalaz.Real Madrid nije priopćio koliko će izbivati s terena.

Njegova ozljeda bila je udarna vijest u sportskim vijestima dok je središnji dnevnik o bakljadi u Milanu tek rekao: „Spustila se kiša baklji.“

Real Madrid sljedeću prvenstvenu utakmicu igra u Baskiji, kod Eibara, a zatim gostuje u Švicarskoj kod Basela. Nakon serije sjajnih rezultata i preuzimanja vrha ljestvice ovo je prva loša vijest za kraljevski klub.

– Ovo je težak udarac za Real. Nedostajat će nam – istaknuo je vezni igrač Toni Kroos, uoči prijateljske utakmice između Španjolske i Njemačke, koje se igra u Vigu na sjeveru zemlje.

Prilično je izgledno da će Modrićevo mjesto zauzeti Isco koji je prošli vikend prvi put startao kao prvotimac Španjolske u 3:0 pobjedi nad Bjelorusijom. Uz dobru igru postigao je i lijep pogodak u desni gornji kut udarcem izvan kaznenog prostora. Druga opcija je njemački reprezentativac Khedira, a treća Illarramendi.

Real Madrid 16. prosinca igra prvu utakmicu klupskog svjetskog prvenstva protiv pobjednika između meksičkog Cruz Azula i australskog Western Sidney Wanderersa. Luka Modrić trebao bi se vratiti sljedeće godine i biti spreman za sljedeću kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveške.

>> Real će bez Luke po svjetski naslov

Komentara 9

HA
hakler
10:17 18.11.2014.

mislim da je krajnje vrijeme da se novinari, ako već iznose anatomske i druge medicinske termine posavjetuju sa stručnjakom, koji ima bar osnovno medicinsko obrazovanje...pa da to onda lići na nešto. Kao ozbiljna tiskovina mislim da si to možete priuštiti.

Avatar Pablo 69
Pablo 69
12:12 18.11.2014.

Brz oporavak zelim genijalcu...

Avatar kiLLy
kiLLy
16:06 18.11.2014.

Sreća u nesreći je što se Luka ozljedio u najmanje osjetljivo vrijeme i što se tiče kluba,ali i reprezentacije. Luka puno sreće i brz oporavak ti želimo,legendo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije