Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
navijači u euforiji

Modrić se priključio pripremama, Pepe predstavio frizuru 'ala Coolio'

modrić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
25.07.2014.
u 12:45

Modrić, Casillas i Ramos u četvrtak su odmah zajedno sa ostatkom momčadi odradili dva treninga

Navijači su bučno pozdravili Luku Modrića, Ikera Casillasa i Sergija Ramosa kada su se pojavili na igralištu UCLA sveučilišta u Los Angelesu gdje se Real Madrid priprema za nadolazeću sezonu.

Trojac se nakon kratkog odmora poslije svjetskog prvenstva u Brazilu priključio treninzima kraljevskog kluba. A u četvrtak su odradili odmah dva treninga i nisu imali previše vremena za druženje s razdraganim navijačima.

- Gledao sam Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa na SP-u i po meni su oni bili među najboljim igračima. Veliki su znalci i dodatno će pojačati Real - kazao je Modrić za Marcu te dodao:

- Bilo bi sjajno kada bi osvojili svih šest trofeja, ali to će biti teško zbog jake konkurencije. No, pritisak bi trebao biti manji jer smo prošle sezone osvojili La Decimu, 10. naslov prvaka Europe. Mislim da je ovo naše vrijeme.

 

A pozornost navijača privukao je i portugalski reprezentativac Pepe i to novom frizurom koja neodoljivo podsjeća na onu hip-hop pjevača Coolija.

>>Luka Modrić: Sretan sam, želim završiti karijeru u Realu

>>Velika čast za Modrića: Deveti je najvredniji igrač na svijetu

Komentara 1

Avatar franioprvi
franioprvi
13:23 25.07.2014.

Sa ovom frizurom , Luka bi mogao igrati za nase U-19

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije