Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALLARDO TVRDI:

'Modrić se i dalje ne snalazi u Madridu, te će pakirati kovčege'

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/3
18.04.2014.
u 14:34

Španjolac tvrdi kako će hrvatski reprezentativac na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Madrid, a ''kraljevski klub'' će umjesto njega dovesti Hazarda i Pastorea.

Licencirani Fifin menadžer Francois Gallardo za vrijeme gostovanja u televizijskom šou The Kiosk Nitro dotaknuo se i statusa Luke Modrića u Real Madridu.

Španjolac tvrdi kako će hrvatski reprezentativac na kraju sezone gotovo sigurno napustiti Madrid, a ''kraljevski klub'' će umjesto njega dovesti Edena Hazarda iz Chelseaja te Javiera Pastorea iz PSG-a.

– Modrić se i dalje ne snalazi u Madridu, te će na kraju sezone vjerojatno pakirati kovčege – rekao je Gallardo, menadžer koji nije baš poznat po točnim informacijama o transferima.

Gallardo očito nije u toku, jer Luka je ove sezone neizostavna karika u momčadi Carla Ancelottija i jedan od najboljih igrača 'kraljevskog kluba'.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Sherwood: Modrić i Bale bili su najbolji na terenu, to vam sve govori

Komentara 16

Avatar mohito
mohito
15:00 18.04.2014.

kakav je ovo clanak? naslov govori jedno a clanak drugo, citiraju misljenje nekog lika za kojeg tvrde da je "poznat po netocnim procjenama" ( pa zasta ga onda uopce spominjete?) a onda ga demantiraju u daljnem textu - wtf?

DU
Deleted user
15:00 18.04.2014.

Aha. I Ronaldo ide s njim u paketu. Kažete :""menadžer koji nije baš poznat po točnim informacijama o transferima."" I onda bubnete vijest na naslovnicu.

ZO
Zli_opanka
15:04 18.04.2014.

Hazard ne igra na poziciji Modrica i ne cini absoluten nista za obranu. A Pastore kod PSG vecinom sjedi na klupi. Ukoliko real zbilja misli prodati Modrica onda nek slobodno prodaju i Ronalda . Jer su za dva igraća kljućni igraći Reala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije