Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Modrić razvukao osmijeh nakon što su mu suigrači pripredili iznenađenje u svlačionici

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.03.2017.
u 20:17

Suigrači su hrvatskom reprezentativcu priredili malo iznenađenje. Kapetan Sergio Ramos je našem Luki darovao dres s brojem 200, a suigrači su mu još i zapijevali...

Luka Modrić je prošlog vikenda odigrao 200. utakmicu za madridski Real. U 27. kolu španjolske lige kraljevski je klub na Santiago Bernabéu pobijedio Betis sa 2:1.

Suigrači su hrvatskom reprezentativcu priredili malo iznenađenje. Kapetan Sergio Ramos je našem Luki darovao dres s brojem 200, a suigrači su mu još i zapijevali...

>>Luka Modrić zbog ove izjave našao se na udaru na društvenim mrežama

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 4

BO
Boromeus
20:42 13.03.2017.

Ponos roda svog!

MA
maximinimax
20:51 13.03.2017.

To neka nova hrvatska riječ pijevati? Što znači?

Avatar acivij
acivij
22:20 13.03.2017.

Hvala za brisanje komentara! ................................................................................................................................................... Nije mi jasno čime je moj komentar zaslužio brisanje (možda moderator nije shvatio smisao onoga što je pročitao?) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije