Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečanost u madridu

Modrić progovorio španjolski: Pogledajte reakcije Ronalda i supruge Vanje

modrić
Foto: Youtube Screenshot
1/2
28.10.2014.
u 17:15

Supruga je mobitelom snimala Modrića dok se trudio sve točno izgovoriti

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, nakon što je u izboru Udruge profesionalnih igrača La Lige izabran za najboljeg veznog igrača španjolske lige, na svečanosti u Madridu obratio se uzvanicima na španjolskom jeziku.

I dok se zahvaljivao suigračima i navijačima, kamere su hvatale reakcije njegove supruge Vanje i Cristiana Ronalda koji su Lukin govor popratili smiješkom. Supruga je mobitelom snimala Modrića dok se trudio sve točno izgovoriti.

>>Modrić najbolji veznjak španjolske lige, Rakitiću nagrada za fair-play

>>Iza Modrića je sjajna sezona, jedino na SP-u nije briljirao

Komentara 58

PO
postolar
17:42 28.10.2014.

Bravo Luka,svaka čast samo nek je zdravlja....kapa do poda.

DU
Deleted user
17:29 28.10.2014.

Majstor, svaka čast.

DU
Deleted user
18:18 28.10.2014.

Bravo Luka. Živiš prekrasan san. Neka samo potraje. Želim ti još više ovakvih trenutaka i još uspješniju karijeru. Samo neka je zdravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije