Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno o svemu

Modrić otkrio tko mu je idol i što je predsjedniku rekao o Kovačiću pa zavapio: 'To mi jako teško pada'

Mateo Kovačić i Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/10
27.10.2016.
u 17:41

– Zaista osjećam ljubav navijača i to mi mnogo znači. I ne mislim samo na sadašnje razdoblje, podržavaju me od prvog dana u Madridu, mnogo su mi pomogli i u teškim trenucima.

Luka Modrić prije nekoliko dana dobio je još jednu veliko priznanje, proglašen je najboljim veznjakom španjolske lige za prošlu sezonu. Sjajnim igrama osvojio je stručnjake i navijače u Španjolskoj, o njemu svi govore s velikim poštovanjem. 

Nažalost, trenutačno je izvan travnjaka zbog ozljede, ali njegovo mjesto popunio je reprezentativni kolega i prijatelj Mateo Kovačić, što je Luki jako drago.

– Kovačić igra jako dobro. Ja sam znao za njegov talent, zbog toga sam i preporučio upravi da ga dovedemo u Real. Taj potencijal je sada počeo pokazivati u svakoj utakmici i samo mora nastaviti ovako – rekao je Modrić za Onda Cero pa dodao:

– Razgovarao sam s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i rekao mu za Matea, rekao sam da bi bilo jako dobro da ga dovedemo. Sad ima sve više onih koji su zadovoljni tom odlukom. Kovačić je još mlad, može se još razvijati i vjerujem da će imati mnogo uspjeha s Realom, samo mora nastaviti s napornim radom – kazao je Modrić.

Luka je nedavno operirao koljeno, a početkom tjedna napokon se vratio na travnjak i počeo s treninzima. No, još neće zaigrati, trenerov je plan da bude potpuno spreman za gradski derbi s Atleticom, koji je na rasporedu 20. studenog.

– Ne možete ni zamisliti koliko mi je teško gledati s tribina, ne mogu dočekati povratak na teren. No, bez žurbe, jer kada se vratim, želim biti snažan, a ne da se zbog preranog povratka nešto zakomplicira i stvore problemi.

Kapetan Hrvatske ima poseban odnos s navijačima, što je još jednom istaknuo.

– Zaista osjećam njihovu ljubav i to mi mnogo znači. I ne mislim samo na sadašnje razdoblje, podržavaju me od prvog dana u Madridu, mnogo su mi pomogli i u teškim trenucima. Hvala im na tome, zbog toga dajem sve od sebe da im se odužim.

Otkrio je i tko su njegovi idoli.

– Jedan je od mojih idola Zvonimir Boban, s kojim sam se fotografirao kao mali, a drugi je Francesco Totti.

Komentara 6

MA
Majur
18:38 27.10.2016.

Luka kralju!

MA
mariopermp1981
06:10 28.10.2016.

Bravo Genije.

MU
muh
05:58 28.10.2016.

Bez njega Real igra bolje a vi pišite kaj vam paše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije