Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvale ga i navijači

Modrić opet igrač utakmice, Ancelotti: Moram ga posebno istaknuti

Luka Modrić
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.01.2014.
u 09:02

- Moramo biti sretni zbog igre koju smo prikazali. Igrali smo jako koncentrirano, pogotovo na početku utakmice

Madridski Real jučerašnjom se pobjedom izjednačio na vrhu ljestvice s Barcelonom i Atletico Madridom, barem dok oni danas ne odigraju svoje utakmice 20. kola Primere. Trener Carlo Ancelotti bio je zadovoljan.

- Moramo biti sretni zbog igre koju smo prikazali. Igrali smo jako koncentrirano, pogotovo na početku utakmice. Znali smo da je ovo važna utakmica i da se možemo priključiti momčadima na samom vrhu, rekao je Ancelotti te se osvrnuo na pogotke Ronalda i Balea.

- Cijela momčad radila je za njih, stvorili smo jako puno prilika. Moramo posebno istaknuti Modrića i njegov rad i trud. Bio je jako važan u ovoj utakmici, zaključio je trener Reala.

Inače, čitatelji Marce hrvatskog su reprezentativca proglasili igračem utakmice. Nominirani su bili C. Ronaldo, Xabi Alonso i on, a Luka je dobio čak 77 posto glasova.

>>Real pregazio Betis, Modrić upisao asistenciju

Komentara 8

IV
ivo33hzhb
10:06 19.01.2014.

Kako je samo izvratio 3 igrača prije asistencije benzemi. Ronaldo bi u onoj situaciji tuko i promašio kao u 90% njegovih udaraca na gol! bravo Modrić na tvojoj poziciji nema boljeg!

Avatar Topgen
Topgen
11:40 19.01.2014.

Modric je igrac u sjeni uz kojeg svi drugi igraci bolje igraju. Takav igrac, a da nije sebican , egoista , to ne postoji.

MA
Majur
12:34 19.01.2014.

Luka je odlican igrac...samo to nekima nije jasno jer su jalni, ljuti na uspjehe drugih i totalne nogometne neznalice....a Luka,"jadan" igra u jos jadnijem klubu,treniraju ga najgori treneri;))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije