Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači oduševljeni

Modrić ne ide nigdje, njegov transfer jedan je od najboljih!

Real Bayern
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.04.2014.
u 12:42

"Zbog ovakvih utakmica Modrića su doveli u Real. Odigrao je fenomenalno, bio je savršen što se vidi u statistici - imao je 97 posto točnih dodavanja"

Luka Modrić jučer je bio jedna od ključnih figura madridskog Reala u pobjedi nad Bayernom. Hrvatski nogometaš dirigirao je veznim redom 'kraljevskog kluba', pretrčao 11,5 kilometara, a obavio je i puno defenzivnih zadaća. Oni koji površno prate nogomet možda bi mogli zaključiti da je Luka bio samo solidan, ali treneri i stručnjaci lako će uočiti koliko je njegova uloga važna. Zbog svoje igre Luka je zaslužio samo pohvale stranih medija.

"Zbog ovakvih utakmica Modrića su doveli u Real. Odigrao je fenomenalno, bio je savršen što se vidi u statistici - imao je 97 posto točnih dodavanja", piše Guardian, a Goal.com dodaje:

"Bayern ima puno dobrih veznjaka, ali nitko nije dobar kao Modrić".

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

I španjolski mediji puni su pohvala za Luku, a svi u klubu zadovoljni su njegovim učinkom. Zbog toga je sasvim jasno da će hrvatski reprezentativac i sljedeće godine nositi dres madridske momčadi, iako se proteklih dana pojavila priča da će hrvatski razigravač napustiti klub.

– Modrić se i dalje ne snalazi u Madridu, te će na kraju sezone vjerojatno pakirati kovčege – bubnuo je prije nekoliko dana Fifin menadžer Francois Gallardo te potaknuo pitanje je li to doista tako. No, na njegove izjave najbolji odgovor dali su navijači Reala. Naime, na stranicama Marce, vrlo bliske Realu, odmah nakon jučerašnje utakmice pojavio se zanimljiv komentar:

"Modrićev transfer jedan je od najboljih transfera Reala", napisao je jedan navijač Reala i za to dobio 95 posto pozitivnih ocjena.

>>Modriću bolja ocjena nego Mandži, pobijedio ga je i šesti put

Ključne riječi

Komentara 9

LI
ličkimerkel
14:26 24.04.2014.

@kordunaš Jel tebe luka u mladosti šamarao ili ti oteo djevojku kad si ovoliko frustriran.Nema vijesti o luki a da ti ne dođeš i ne istovariš tonu gluposti.

Avatar Pablo 69
Pablo 69
15:35 24.04.2014.

@kordunas...aj ucini mi uslugu... stavi sliku od sebe da te vidimo malo. Bas me zanima kakav biser stoji iza toliko zanimljivih komentara :)

RA
rasimcanaj
15:50 24.04.2014.

Kad Luka primi loptu i po 3 igraca su odmah na njemu. Ne moze mu se dati ni malo prostora. On je svakako najbolji povuceni vezni igrac na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije