Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
robert jarni:

'Modrić ima kredit, no ne shvaćam što će Realu James uz Isca'

Robert Jarni
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
03.08.2014.
u 10:45

Vidim da je Ancelotti počeo forsirati sustav 4-3-3 u kojem pretpostavljam da će desno biti Modrić, lijevo Kroos, a u sredini Xabi Alonso, kaže bivši Vatreni.

Robert Jarni u potrazi je za trenerskim angažmanom nakon što je uživao uz Svjetsko prvenstvo.

Bivši as vatrenih za Goal je prokomentirao poteze svojih bivših klubova u prijelaznom roku i njihove izglede u novoj sezoni.

- Kroos će Realu jako dobro doći. Više je ofenzivnije nastrojen nego defenzivnije, iako je taktički i defanzivno odgovoran. Pretpostavljam da su ga uzeli kao zamjenu za Khediru, i Real će time dobiti jer Kroos je puno brži i jači u igri - rekao je Jarni, te tvrdi da se to neće odraziti na Modrićevu minutažu.

- Luka ima kredit s obzirom na prošlu sezonu, a vidim i da je Ancelotti počeo forsirati sustav 4-3-3, u kojem pretpostavljam da će desno biti Modrić, lijevo Kroos, a u sredini Xabi Alonso. Ako će igrati 4-2-3-1, tu eventualno vidim problem za Luku jer mogli bi u prednosti biti Kroos i Xabi.

Onda je Jarni došao do enigme prijelaznog roka...

- Real ima dvije vrhunske polušpice Isca i Jamesa, i bit će zanimljivo vidjeti što će se događati. Vrlo je važno pitanje hoće li Di Maria otići. To bi bio gubitak. Znam da se Ancelotti usprotivio njegovu odlasku, on je bio pokretač kad nije išlo. Zapravo, iznenađen sam što je Real kupio Jamesa jer ima Isca, koji je i lani pokazao da je sjajan igrač. Bojim se da će ovako za njega biti malo mjesta.

I dok je Real europski prvak, drugi veliki klub u kojem je igrao prvak je svoje države. No, Juventus je u problemima.

- Otišao je trener Antonio Conte, došao je Allegri s novom filozofijom, novim shvaćanjem nogometa, i treba vidjeti koliko će se brzo igrači priviknuti. Conte je forsirao 3-5-2 ili 3-4-3, Allegri je u Milanu uvijek igrao sa četvoricom otraga... Treba pričekati mjesec-dva da vidimo kakav će biti Juventus - rekao je Jarni.

Cijeli intervju s Jarnijem pročitajte ovdje.

>>PSG i Real Madrid majstorski izigrali Uefu u transferu Di Marije

>>Manchester pred 109 tisuća gledatelja pobijedio prvaka Europe!

Komentara 1

AN
Andreeejjj
01:06 04.08.2014.

Jarni sve kao znaš a u nijednom klubu nisi dao ostavku ti jer su te prije potjerali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije